Wil je weten wat Helion Massage voor je kan betekenen of wil je direct een afspraak maken voor een behandeling?

Neem contact met mij op

Je kunt bij Helion massage ook strippenkaarten kopen. Je bespaart daarmee maar liefst 10% tot 15% van de prijs.

Tarieven

 

Holistische massage

Elke behandeling duurt 75 tot 90 minuten en begint met een gesprek. Tijdens de massage is er ruimte om ervaringen te delen. Na de eerste behandeling overleggen we wat voor jou het beste vervolg kan zijn.

kosten per behandeling: € 75,-

 

Naast holistische behandelingen kun je bij mij ook terecht voor sportmassage, ontspanningsmassage, Ayurvedische massage of hot stone massage.

 

Sportmassage

Een goede stevige sportmassage helpt om je lichaam in goede conditie te houden. Het kan preventief worden ingezet, of bij behandeling van  lichamelijke klachten. Sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.

30 minuten: € 25,-

60 minuten: € 50,-

 

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een zachtere vorm van masseren. De spieren en het onderhuids bindweefsel worden losser. De huid wordt heerlijk warm en hierdoor kun je fijn ontspannen. Het helpt je om je lichaam en geest even helemaal tot rust te laten komen.

 

60 minuten: € 45,-

 

Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage is er op gericht het zelfgenezendvermogen te activeren, welke tot werking komt wanneer de mens totaal ontspannen is. Het is een zachte, rustige massage van de voor- en achterzijde van het lichaam met lange strijkingen over de energiebanen en het stimuleren van energiepunten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van warme olie en etherische oliën. Als mens ben je opgebouwd uit een samenstelling van de drie Dosha’s types Vata, Pitta en Kapha. Als deze uit balans zijn kan dat resulteren in allerlei klachten. De massage helpt om de drie meer in balans te brengen.

 

60 minuten: € 55,-

 

Hot stone massage

Hotstone massage is een massage van het lichaam met basaltstenen van ongeveer 45º C. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. Het verlicht spanningen en geeft je nadien energie.

 

30 minuten: € 30,-

45 minuten: € 45,-

60 minuten: € 55,- 

 

Betaling uitsluitend contant na de behandeling.

Bij verhindering binnen 24 uur of niet nakomen van de afspraak, wordt de gehele gereserveerde tijd in rekening gebracht.

 

Aangesloten bij:

Geschilleninstantie

Zorggeschil (art. 18 Wkkgz)

HELION MASSAGE

Arbeidsstraat 43

7311 CS Apeldoorn

06 28 51 56 57

info@helionmassage.nl

KVK 69743347